12-06-2010

PFWEEEEEEP

"Welkom dames en heren vanuit het zonnige Zuid Afrika. Het WK is inmiddels een kleine week bezig en dankzij de brute drugsmoord op Maradonna moeten we concluderen dat het een droom WK is, ook al hebben we tot nu toe redelijk vlakke wedstrijden gezien. Weinig doelpunten, weinig spanning. Maar nu zijn we dan op weg naar een grote belofte; Nederland - Duitsland. De klassieker is de eerste echte klapper hier op het WK en je merkt het aan de fans. De eerste volledig uitverkochte wedstrijd en honderdduizend mensen op het grote plein in Johannesburg."

"En daar komen ze allemaal het veld op. De spelers duidelijk overweldigd door de grootsheid en frivoliteit van het stadion. Alle supporters in de Zuid-Afrikaanse kleuren, het is hier echt een overweldigende PFFWEEEEEEEEP."

"Van Marwijk en Löw kijken de teams het veld op, geven elkaar een hand en gaan in de dug-out zitten. Beide speelden eenmaal eerder tegen elkaar, in de competitie van 1965 toen er een lekke bal op het veld stond, en de voetbal ontbrak."

"Van Persie aan de bal. Je merkt dat de spelers er doorheen zitten. Het is een slopende wedstrijd geweest, vooral voor Van Persie. Je ziet het als hij aan de bal is, de controle is weg. Van Persie speelt hem naar Sneijder. Slechte pass zeg. Badstuber ervandoor. Badstuber speelt hem naar Trochowski. Trochowski naar Ozil. Oewwww dat moet pijn gedaan hebben zeg! Bhoularouz PFFFWEEEEEEEEP vol van achter. Ozil staat weer, loopt moeizaam naar de zijkant. Het zou te vroeg voor Löw zijn om zijn PFFFFWEEEEEEEEP nu al te verliezen."

"Stekelenburg trapt uit. De Jong. Van der Vaart. Van der Vaart speelt naar Kuijt. Kuijt aan de bal. Badstuber is hij kwijt. Dirk Kuijt! DIRK KUIJT! PFFFFWEEEEEEEEEEEP PFFFWEEEEEP PFFWEEEEEEEEEEEEPaart speelt hem naPFFWEEEEEEEEEEEEPvol in de krui PFFFWEEEEEEEEEPland een PFFFFFEEEWWWPland nul."

Zo valt er toch geen voetbalwedstrijd te volgen? Heel de wereld loopt met het meest irritante stuk plastic rond wat het zonlicht ooit heeft mogen verdragen; de Vuvuzela. En iedereen irriteert zich de eraan. Het ding is de schande van het WK. Niemand verstaat mekaar. Wanneer die dingen beginnen te loeien kun je als trainer roepen wat je wil, horen zal Van Bommel je niet.

Moet je je voorstellen dat ze op die debiele toetsers gaan loeien iedere keer als Geert Wilders Cohen omver lult in een debat. "U, meneer Cohen, U bent een theedrinker!" PFWEEEEEEEEP

"En nu," sprak Jezus "verander ik water in PFFFWEEEEEEEEP"

"De winnaar van X-Factor 2010, na twintig weken, is geworden...."

PFFFFFHWEEEEEEEEP

Eigenlijk zijn kleine kinderen met dat ding een perfecte weerspiegeling van de duivel. Afschrikwekkend figuur met een zo mogelijk nog verschrikkelijker attribuut. Nog gratis verspreid door de TNT en Heineken ook. De enige optie is simpelweg die toeters jatten, naar de TNT brengen en ze zo ver mogelijk in "Het hol van de leeuw" stouwen.

Leuk voor de ontlasting....

PFWEEEEEEEEEEP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten